- Få en stærk medspiller

emner om børn

Her på siden har vi samlet en del information omkring børnesager, og de emner, som vi rådgiver indenfor. HUSK – du er altid meget velkommen til at kontakte os. 

Anbringelse uden samtykke

En af de mest indgribende afgørelser man kan træffe. Derfor har du krav på gratis advokathjælp, hvis du står over for en anbringelse uden samtykke. Læs mere om reglerne her.

Overvåget samvær

Et overvåget samvær skal ikke forveksles med et støttet samvær. Det er ikke det samme. Overvåget samvær kræver, at der er brug for at beskytte barnet i samværet. Sådan et samvær kan kun iværksættes, hvis en dommer har besluttet det.

Advokat til barn over 12 år

Når et barn fylder 12 år har det ret til sin egen advokat. Vi har rigtig mange sager, hvor vi repræsenterer børn. Det har vi, fordi vi altid kører ud og besøger barnet, der hvor barnet er. Vi møder barnet i øjenhøjde, og vi passer godt på det.

Adoption uden samtykke

DEN absolut mest indgribende afgørelse en forvaltning kan indstille til. Her er det virkelig vigtigt, at du tidligt i forløbet kontakter os, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Det er lykkes os at afværge flere sager med god og hutig rådgivning.

Forældrekompetenceundersøgelse

Et af de vigtigst dokumenter i en anbringelsessag. Den kan afgøre om du vinder eller taber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem der laver den. Du bør sikre dig, af psykologen er uvildig - det vil sige ikke bare skriver det, som kommunen ønsker. vi har desværre set flere tilfælde af dette. Læs mere om undersøgelsen her.

Hvordan kører en sag?

Du vil typisk have mulighed for at få din sag prøvet i 3 instanser. Nogle gange 4. Det kommer an på sagstypen. vi hjælper dig hele vejen, og vi står ved din side. Du kan læse mere om, hvordan en sag kører her.

Ungdomskriminalitetsnævnet

Hvis et barn eller ung begår kriminalitet vil dette som oftest skulle behandles i ungdomskriminalitetsnævnet. Udfaldet afhønger typisk af, hvor alvorlig kriminaliteten er og hvordan barnets forhold i øvrigt er.

§ 54-støtteperson

Som forældre til et anbragt barn har du ret til en § 54-støtteperson. Det er kommunen, der skal betale det. Det er ikke noget, du skal søge som, - det er en ret du har.

Hjemgivelse

Der vil typisk blive fastsat en hjemgivelsesperiode på 6 måneder.I nogle situationen sker hjemgivelsen dog øjeblikkeligt.

Et skridt foran

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os, hvis du vil have en erfaren og professionel børneadvokat med fokus på dig og sagen. 

01

Dedikeret

Du er vores arbejdsgiver, og vi arbejder for dig. Vi vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig godt igennem processen

02

Professionelle

Vi lægger altid en strategi for din sag sammen med dig. Og så arbejder vi målrettet efter den.

03

Erfarne

Vi er 3 børneadvokater med MEGET stor erfaring. Faktisk har vi sammenlagt over 60 års erfaring.

Anbefalinger

Hvad siger vores klienter

Kontakt os når som helst.

Vi ved din sag er vigtig. Derfor vender vi altid tilbage inden for 24 timer.